PRESENTATIE VAN CATTERY

Carola Hopfe begon in 1996 met het fokken van Thai-katten, aanvankelijk onder de fokkerijnaam „vom Schoßbach“, een verwijzing naar de kleine beek die langs haar land stroomt. Buitenstaanders dachten echter dat er sprake was van een schrijffout van haar kant en schreven de naam als „vom Schloßbach“. Nu fokt ze sinds 1997 onder de naam “Magic Thai Goblin´s”. Die naam is inmiddels ingeburgerd bij een groot aantal verenigingen, fokkers en kattenliefhebbers, en wordt hogelijk gewaardeerd.

Van begin af aan fokken we niet alleen Thai-katten voor on-ze eigen fokkerij. We hebben door het oprichten van belan-genverenigingen, bijvoorbeeld de „International Thai Cats“ en de „Cattery-Union Magic Thai Goblin´s“ echt pioniers-werk verricht wat betreft de erkenning en de doorbraak van het ras in Duitsland en de rest van Europa. Zelfs de groots-te Amerikaanse koepelorganisatie TICA is door onze fokkerij en ons engagement attent geworden op het kattenras THAI. De idealen van fokkerij „Magic Thai Goblin´s“ - het fokken raszuivere, gezonde en robuuste dieren met een rustig humeur, die bovendien bijzonder fraai zijn - staat bij alle inspanningen altijd op de voorgrond.

Kenmerkend voor de fokkerij is - nog afgezien van de typische optische kenmerken van de Thai-katten uit de kattenfokkerij „Magic Thai Goblin´s“ - ook de vakkundige begeleiding en de regelmati-ge vriendschappelijke contacten met fokkers, de eigenaars van de dieren en hun katten.

Fokker

.

Katten

Kittens

Kattenshows


CONTACT

Cattery Union “Magic Thai Goblin´s”
Leader: Carola Hopfe
07522 Gera, Duitsland

Tel.:   +49 (0)365 77349999
Mob.: +49 (0)175 1718105
E-Mail: C.Hopfe [at] MagicThaiGoblins.de

Web:

Magic Thai Goblin´s

Magic Thai Goblin´s in Italien- RIMINI

Magic Thai Goblin´s in Italien- VICENZA

Facebook: Carola Hopfe

International Thai Cats

International Thai Cats ( ITC) is een onafhankelijke organisatie van fokkers en liefhebbers van de Thaise kat op internationaal niveau.